408MT

#MILLTURN

408MT er et bearbejdningscenter med flere processer dedikeret til bearbejdningsdele med kompleks geometri fra stangmateriale eller snegle. Den er udstyret med en drejelig drevet spindel monteret på en B-akse og en højpræcisions A-aksespaltespindel, der muliggør operationer i drejningstilstand op til 6000 omdr./min. Og i fræsningstilstand med høj vinkelopløsning.

Maskinen kan udstyres med en automatisk bagbearbejdningsenhed monteret på en U-akse. Denne enhed, der kan rumme enten en præcisionsskruestik eller gribere til intern eller ekstern fastspænding, drives af en indekseringsbevægelse, der muliggør sekundær bearbejdning af den skårne overflade. Bearbejdningscentret kan rumme paller både på A-aksen og på den bageste bearbejdningsenhed, hvilket sikrer hurtige omskiftningstider.

408MT maskinbearbejdningscenter drager fordel af den nyeste teknologiske udvikling og Willemin-Macodels omfattende ekspertise inden for højpræcisionsbearbejdning og er perfekt til avancerede industrier som urmageri, smykker, medicinsk, dental og mekanisk underentreprise.

X / Y / Z (mm)
Spindel hastighed (omdr./min)
Power (Km)
Interface
Værktøjsholder (stk)
Chip to Chip
408MT
250 / 200 / 300
30.000
10 kW / 15 kW
HSK-E40
48
3