Schaublin Machines SA har sit hovedkvarter i hjertet af regionen, hvorfra den schweiziske maskinværktøjsindustri stammer fra.

DREJNING

70

102

125

180

225

202

302

632

842

Schaublin Machines SA

Schaublin Machines SA har sit hovedkvarter i hjertet af regionen, hvorfra den schweiziske maskinværktøjsindustri stammer fra. Der er etableret forskellige firmaer med internationalt omdømme i Jura-bugten, og opførelsen af ​​præcisionsværktøj har gjort det muligt for indbyggerne i denne region at indsamle en velbegrundet knowhow og at gøre yderligere fremskridt inden for mekanisk teknologi i løbetid.

Dette er det ideelle grundlag for konstruktion af højpræcisionsmaskiner. Selv i dag, næsten et århundrede efter virksomhedens fundament, og efter omfattende erfaringer inden for konstruktion af drejebænke og fræsemaskiner, vil Schaublin Machines SA fortsætte med at følge altid det samme mål – konstruktionen af ​​højpræcisionsmaskiner. I dag konstruerer og distribuerer de konventionelle drejebænke, CNC-drejebænke og lodret bearbejdnings centre til fræsning. Schaublin er et navn som mange, i den spåntagende industri kan nikke genkendende til, hvorfor det også er med stor stolthed at vi er den skandinaviske forhandler af Schaublin.

Vi har arbejdet med Schaublin i over 30 år og kan derfor matche ethvert problem og skaffe reservedele dag/dag direkte fra Schweiz. I Danmark er Schaublin brugt i såvel privaten som den store industri og hos WM er ingen kunder glemt!