OM WM MACHINES

Firmaet som senere kom til at hedde WM Machines har sin start i 2014, hvor Werner Schuhmacher overtager forhandling og agentur på Tornos maskiner i Danmark. Werner har mere end 45års erfaring på området og har serviceret maskiner som Tornos, Schaublin, Colchester, FMB og Gildermeister i mere end 30 år.

I 2018 overtager WM Machines forhandlingen af velkendte Schaublin i Danmark og har senere også fået resten af scandinavien med.

Werner er uddannet maskinarbejder og har sidenhen arbejdet for Danfoss som opstiller og reparatør. Herefter er han startet på at servicere såvel manuelle som CNC styrede drejebænke og en at de goto personer inden for industrien.

Firmaet har over årene udviklet sig til den virksomhed der i dag er WM Machines.

I 2019 begynder Werner’s søn Marcus Refsgaard-Schuhmacher som salgs overhoved og bliver kørt i stilling til at overtage virksomheden. Marcus kommer med en baggrund som Elektriker og flymekaniker, han har i en kortere periode arbejdet med service på Tornos maskiner og kender til den form for spåntagende bearbejdning.

Marcus er uddannet industri elektriker og er senere uddannet som flymekaniker i forsvaret hvor han har haft sine gange i mere end 10 år. Ligeledes har han arbejdet med service på porte i en del år hvilket har givet den knowhow det skal til for at yde en service ud over det særvanlige. I 2021 overtager Marcus virksomheden og omdanner til ApS.

WM Machines er i dag en af Danmarks mange leverandører af værktøjsmaskiner, hos WM Machines fokuseres der på de mindre størrelser samt at vi har en stor passion for præcision.

WM Machines siger ikke nej til en udfordring og vægter at ærlighed kommer først! for vi ved at en åben og ærlig dialog er vejen til succes!

1998
1998

Werner starter som service tekniker

2007
2007

Begynder at arbejde med Steimel

2012
2012

Werners Service er sat op

2014
2014

Begynder at arbejde med Tornos agency

2015
2015

Første Tornos maskine sælges

2018
2018

Schaublin agentur starter

2019
2019

Første Schaublin maskine sælges

2020
2020

Marcus Refsgaard-Schuhmacher begynder i firmaet, og det får sit nye navn WM Machines

2020
2020

Bliver en del af DAMRC

2021
2021

Marcus overtager firmaet og transformerer det til ApS

Besøg vores showroom

 I vores Showroom i Kolding har vi altid et udplug af maskiner på display fra nogle af vores leverandører. Vi ved hvor stor en betydning det har at kunne se og ikke mindst røre ved de produkter i som virksomheder investere i. Kom forbi og oplev ved de Schweiziske produkter kan gøre for dig.