Willemin-Macodel blev grundlagt i 1974 og skabte sin første fræsemaskine; den første maskine, der er i stand til at gengive de komplekse former, der bruges i urmageri.

MILLING

408MT

408B

401S2

301S2

308B

308S2

308MT2

Willemin-Macodel

Willemin-Macodel blev grundlagt i 1974 og skabte sin første fræsemaskine; den første maskine, der er i stand til at gengive de komplekse former, der bruges i urmageri. Siden da har adskillige andre verdensprioriteter bekræftet deres status som teknologisk leder. Og Willemin-Macodel er aldrig stoppet med at udvikle nye løsninger.

Deres konstante ønske om innovation giver dem mulighed for at imødekomme kravene fra deres kunder og partnere med de mest avancerede teknologier.

Skræddersyede løsninger er Willemin-Macodels specialisme og specificitet. De skaber eksklusive løsninger til at imødekomme dine teknologiske specifikationer. Når de forlader produktionslinjen, har hvert bearbejdningscenter sine egne unikke egenskaber.

Deres bearbejdningsløsninger imødekommer også kravene til små, mellemstore og store produktionskørsler af dele og endda produktion af individuelle dele. Fleksibilitet er det, der gør deres løsninger så specielle.