308S2

308S2 DIN GATEWAY TIL HØJPRÆCIS FRÆSNING.

308S2 er et bearbejdningscenter med 5 simultan akser designet til at bearbejde komplekse prismatiske emner med små dimensioner. Den er meget kompakt og nyder godt af den nyeste teknologiske udvikling med sit geniale design, der sikrer, at den tilbyder førsteklasses præstationer.

Den kinematiske sammansætning er optimeret for at garantere en høj grad af stivhed mellem spidsen af ​​værktøjet og det emne, der skal bearbejdes. Drevene på den roterende akse med afkølede momentmotorer sikrer, at maskinen drager fordel af et højt niveau af termisk stabilitet. Den lodrette C-akse med høj præcision gør det muligt at udføre drejeoperationer ved op til 4000 omdr./min. Den højtydende spindel, der er specielt udviklet til 308S2, tilbyder maksimal funktionalitet, mens den forbliver meget kompakt, og gør det muligt at nå fræsehastigheder på op til 60.000 omdr./min.

308S2-bearbejdningscentret har vist sig at være en yderst produktiv og robust produktionsenhed takket være dets fremragende stabilitet og holdbarheden af ​​dets egenskaber over tid. For større autonomi kan den kombineres med en robotcelle, der er perfekt integreret af Willemin-Macodel. For at imødekomme specifikke krav kan 308S2 tilpasses, og et stort udvalg af ekstraudstyr er tilgængeligt. Det kan tilpasses til at arbejde fra rålager eller i palleteringstilstand.

Garanti for, at høje tolerancer og høje at krav til overfladefinish kan overholdes, er kun to af grundene til, at 308S2 bearbejdningscenter er den perfekte løsning til bearbejdning af komplekse emner med små dimensioner inden for de mest krævende, banebrydende industrier.

X / Y / Z (mm)
Spindel hastighed (omdr./min)
Power (Kw)
Interface
Værktøjsholder (stk)
Spån til spån (sek)
308S2
270 / 120 / 220
40.000
270 / 120 / 220
HSK-A32
28
10