308MT2

HØJ PRÆCISIONS MILLTURN

308MT2 er et bearbejdningscenter med flere processer dedikeret til bearbejdning af komplekse dele fra stangmateriale 3 mm til 30 mm i diameter. Den er meget kompakt og nyder godt af den nyeste teknologiske udvikling med sit geniale design, der sikrer, at den tilbyder førsteklasses præstationer.

Den kinematiske sammensætning er optimeret for at garantere en høj grad af stivhed mellem spidsen af ​​værktøjet og det emne, der skal bearbejdes. Drev til rotationsakse med afkølede momentmotorer sikrer, at maskinen drager fordel af et højt niveau af termisk stabilitet.

Den vandrette akses høje præcision gør det muligt at udføre drejeoperationer ved op til 8000 omdr./min. Den højtydende drevne spindel tilbyder maksimal funktionalitet og muliggør fræsning ved hastigheder på op til 60.000 omdr./min. 308MT2-bearbejdningscentret kan udstyres med en enkel og økonomisk bagbearbejdningsenhed i to positioner, der kan rumme en skruestik eller endda en spændetang til intern eller ekstern fastspænding. Bagbearbejdningsenheden betyder, at komplekse dele kan bearbejdes i en enkelt cyklus. For større autonomi kan den kombineres med en robotcelle, der er perfekt integreret af Willemin-Macodel.

Garantien for, at høje tolerancer og at høje krav til overfladefinish kan overholdes, er kun to grunde til, at 308MT2-bearbejdningscentret er den perfekte løsning til bearbejdning af komplekse små dele til de mest krævende, banebrydende industrier.

X / Y / Z (mm)
Spindel hastighed (omdr./min)
Power (Kw)
Interface
Værktøjsholder (stk)
Spån til spån (sek)
308MT2
270 / 120 / 220
40.000
6.8 kW / 8.5 kW
HSK-A32
28
10