Service

RÅDGIVNING

Skal vi hjælpe dit næste projekt i hos? Hos WM tilbyder vi alt fra salg af enkelte maskiner helt op til Turnkey løsninger med eller uden robot. Vi samarbejder med parter på områder som, værktøj, programmering, optimering samt perifere komponenter. I tæt dialog med kunden finder vi frem til alle komponenter der skal til for at strømline din produktion. Når din nye maskine er i drift, tilbyder vi alle nyindkøbte maskiner optimering kvit og frit.

Samarbejdspartnere:

DAMRC
JR Tool
AVS Danmark 

SERVICE/REPARATION

Nedbrud er lig med store omkostninger! Derfor er det for WM vigtigt at kunne levere den bedste service, vi laver alle former for reparationer med høj faglighed og sætter en ære i at opgaven er færdig inden vi forlader kunden!

Træt af nedbrud der kunne have været undgået? Så tegn en ”WM Aftale”. Med en WM Aftale sikre du at du har fuldt overblik over hvilken stand din maskinpark er i.. Vi udfører komplet eftersyn af maskinen, udfærdiger en rapport samt tilbud på evt. mangler. En WM Aftale giver, ud over overblik, en besparelse på reservedele samt service priser.

RESERVEDELE

How WM sætter vi en ære i at arbejdet skal være 110%, derfor ligger vi meget stor vægt på at det kun er originale reservedele samt dele fra nøje udvalgte partnere i DK.

Dag til dag-levering sikre at vi har din maskine i drift igen inden for få dage og du derved ikke står med store omkostninger når uheldet er ude. Med en WM Aftale sikre du ydermere en besparelse på reservedelene.

SUPPORT

Vi lever af tilfredse kunder og ved at al opstart kommer med udfordringer, derfor forlader vi ikke en kunde før 100% tilfredshed er til stede!

Vi står altid klar til at hjælpe med efter salgs relaterede problemer og ingen spørgsmål er forkerte. I Som virksomhed skal vide at vi er der for jer i alle problemstillinger når der kommer til support!

OPSÆTNING/FLYTNING

I Samarbejde med flere spillere i branchens, søger vi for flytning samt opstilling af maskiner, stangladere samt robotter.

Vi står gerne for hele eller dele af opgaver som udføres ifm. flytning fra en lokation til anden, ellers blot omrokering af eksisterende maskinpark. Vi har speciale i opretning af stanglader og gør et meget omhyggeligt stykke arbejde for at dine maskiner er i top form!