AUTOMOTIVE

Vi viser dig på vejen til større kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed.

Dine udfordringer

For at reducere omkostningerne reducerer bilindustrien antallet af leverandører hvert år og samarbejder i stigende grad med disse leverandører for at nå præstationsmål. En leverandør som dig skal derfor være en specialist, der drager fordel af den nyeste knowhow.

I din hverdag som leverandør til bilindustrien er dine udfordringer:

  • At få en fod ind af døren, i første omgang ved at erobre den krævende ”production part approval process” (PPAP)
  • Vedvarende kvalitet og rettidig levering
  • Kontrolleret proces og flow fra råmateriale til slutprodukt
  • Alsidighed af ordrer og emne opgraderinger
  • Stadig voksende prispress
  • Meget krævende krav med hensyn til kvalitet, tolerancer og statistiske inspektionsniveauer
  • Reaktionsevne: Store partier opdeles i små partier efter behov, med meget korte leverancer.

Din evne til at garantere overholdelse af disse parametre er et af dine bedste måder at få succes på.

 

Vores erfaring

Med omkring 50 års tæt samarbejde med bilproducenter og OEM’er over hele verden leverer Tornos og Schaublin værktøjer og dybdegående applikationskendskab til de fleste komponenter i alle størrelser af køretøjer, lige fra motorcykler til lastbiler. Med et stærkt fodfæste inden for R&D og tæt samarbejde med både kunder og værktøjsfabrikanter har vi det mest komplette tilbud i vores branche, når det kommer til Langdrejning eller merspindel-løsninger.

Bilindustrien er kendetegnet ved høj volumenproduktion i specialbyggede produktionsanlæg med en høj grad af optimering og automatisering. Kvalitetskontrol og levering til tiden til en bedre pris er hovedfokus i denne branche.

Efterhånden som industrien bliver mere og mere avanceret, øges efterspørgslen efter hurtig R&D. Nye materialer kræver nye værktøjer og innovative måder at arbejde med applikationer på. Jo mere avanceret produktionen bliver, desto sværere er det for de enkelte virksomheder at holde alle færdigheder internt. Dette åbner for nye partnerskaber og samarbejde mellem producenter, værktøjsfabrikanter, maskinproducenter, universiteter og forskningscentre – og dette åbner døre til innovation og videnudveksling i hele branchen.

Motorer i dag er under kraftig udvikling på grund af et behov for reduktion i emissioner og øget brændstofeffektivitet. Resultaterne er et behov for at nedskære motorer, forbedre effektiviteten og søge efter alternativer til ICE – som alle kræver tunge R&D-investeringer.

Hybrid- og elektriske køretøjer såvel som smarte køretøjer kræver mere elektronik og stik. Med vores store erfaring i disse applikationer er Tornos og Schaublin entydigt i stand til at dele værdifuld erfaring med kunder.

MULTISWISS

SWISS DT

302