WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC. Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen ...
Et af de seneste medlemmer i Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, er WM-Machines, der repræsenterer Tornos og Schaublin i Danmark.

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.

Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen, oplyser WM-Machines Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Han har i de seneste uger også besøgt de schweiziske producenter, Tornos og Schaublin, og er blevet opdateret i deres respektive programmer inden for CNC-drejning,, for at kunne besvare og tackle de udfordringer, som brugerne kan komme til at stå med.

Turen sydpå gør, at Marcus Refsgaard-Schuhmacher ved, at det han lover kun er hvad virksomhederne kan holde, og således vil han ikke komme med udtalelser som ikke holder vand, understreger han, og udtrykker glæde ved, at firmaet fremadrettet, sammen med holdet hos DAMRC, kan sørge for at kundernr får maskiner, det er optimeret til succes.

Share:

More Posts

Jens Thing bliver Tornos-CSO

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.
Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien …

Schweizisk innovation slår igennem hos Schaublin

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher. Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han …