Schweizisk innovation slår igennem hos Schaublin

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher. Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han …
WM-Machines ved Marcus Refsgaard-Schuhmacker repræsenterer både Tornos Group og Schaublin Machines SA på det danske marked, og han er løbende afsted, for at blive opdateret på de innovative maskintilføjelser, som de to producenter barsler med, meddeler han.

 

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han, og det øvrige personale, også løbende opdateres på lanceringerne fra Schweiz – og der venter mange spændende løsninger hen over efterårsmånederne, understreger han.

Han har således i de seneste uger også besøgt de to schweiziske producenter.

Her har han stiftet førstehånds-kendskab til blandt andet Schaublins aktuelt lancerede model 632-Y, som er et CNC-højhastighedsdrejecenter for præcisionsbearbejdning med blandt andet VDI30 Triflix-revolver på hoved- såvel som subspindel, med 12 værktøjspladser, med integrerede motorer, der kan yde op til 12.000 omdrejninger/minuttet.

Maskinens basis er vanlig schweizisk, men dog mere kompakt, og samtidig stærkere konstrueret, så samtidige bevægelser i eksempelvis C1- og C2-akserne ikke påvirker hinanden, ligesom de kan køre simultant, hvis det er det, der er behov for.

Det kompakte design er garanten for, at der samtidig er blevet plads til de mange forskellige operationer, og dermed kompletbearbejdning i én og samme opspænding, understreges det videre.

Share:

More Posts

WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.
Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen …

Jens Thing bliver Tornos-CSO

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.
Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien …