Stabil 110′ er afløses af Schaublin 632Y

Schaublin har nu mulighed for at kunne levere efterfølgeren til sin mangeårige succes, den stabile og pålidelige Schablin 110. Det er Schaublin 632Y, som med sine blot 2,4 kvadratmeter pladsforbrug vurderes at være ...
WM Machines har fra producenten i Schweiz netop fået information om afløseren for den alsidige, mangeårige stabile og pålidelige Schablin 110. Det er Schaublin 632Y, som nu lanceres, og med et kompakt udtryk, der blot optager 2,4 kvadratmeter gulvareal.

 

Schaublin har nu mulighed for at kunne levere efterfølgeren til sin mangeårige succes, den stabile og pålidelige Schablin 110.

Det er Schaublin 632Y, som med sine blot 2,4 kvadratmeter pladsforbrug vurderes at være med til at sætte standarden inden for minimal krav til plads fremadrettet, oplyser den danske repræsentant, WM Machines.

Schaublin 632Y fremhæves som mere end en afløser for 110’eren, idet det er en gennemtænkt maskine med mulighed for op til fem akser og subspindel. Termisk stabilitet med fuld overvågning og 12 positionsrevolver fra Sauter skal gøre at brugerne ikke kommer til kort med muligheder, fremhæver WM Machines.

Share:

More Posts

WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.
Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen …

Jens Thing bliver Tornos-CSO

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.
Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien …