SL 80 V

Kort lader til behandling af runde og profilmaterialer op til 80 mm i diameter

FMB SL 80 V er en kort stanglader, der er designet til fleksibel behandling af rundt materiale og en bred vifte af forskellige profilmaterialer i stanglængder mellem 1.100 og 1.400 mm. Den maksimale materiale længde afhænger altid af drejebænkens spindellængde. Materialet føres til hovedspindlen fra den korte læsser af fødesystemet.

Under bearbejdning kommer materialestangen ikke i kontakt med lade magasinet. For at sikre optimal vibrationsfri styring af stangen er det nødvendigt at indsætte spindelforinger, så de passer til diameteren.

SL-serien har et imponerende moderne design og mange innovative detaljerede løsninger for at tilbyde den optimale løsning til en bred vifte af forskellige krav relateret til stang sektions fremføring. Den har et modulopbygget design med forskelle, herunder de tilgængelige skubbe længder og leverings mulighederne for materialet.

 

Anvendelsesområde:

Drejebænke med en spindel op til ca. 80 mm gennemboring, hvorpå stang materiale, der er skåret i længden af ​​spindlen, bearbejdes.

 

Læsse system:

For at tilpasse den korte stanglader til de forskellige generelle produktionsbetingelser, har SL 80 V et modul opbygget design, hvilket betyder, at der vælges mellem forskellige muligheder ved bestilling af lademagasinet, når det kommer til materiale lagring:

Lagersystemet “Ramp” repræsenterer det klassiske design af korte læssere og inkluderede en materiale lagring på 560 mm i længden med vinkeljustering for maksimal fleksibilitet.

Lagersystemet “Cykelbælte” erstatter “rampen” med en kædetransportør med monterede bærere til materiale stængerne. Denne type opbevaring til materiale stængerne er specielt designet til nøjagtigt placeret fremføring af kundespecifikt profilmateriale, som ikke kan styres sikkert via “rampen” på grund af sin kontur.

Som et alternativ til den lange materiale lagring med “Ramp” -systemet fås lagersystemet “Single bar feed” også med en meget kort materiale lagring som det mest kompakte SL 80 V-design. Dette er beregnet til applikationer, hvor der kun produceres meget små serier med ofte skiftende materiale diametre eller profilformer.

Lagersystemet “Lift” er udviklet til ergonomisk belastning af SL 80 V, især når stang materiale med en diameter større end 50 mm ofte behandles. Her sættes materiale stængerne ned på en rampe i en højde på ca. 500 til 700 mm uafhængigt af drejebænkens center akse, hvorfra et løftesystem automatisk fremfører materiale stangen til det øverste materiale lager.

Drej din enhed til liggende (Landskab) for at se tabellen Specifikationer.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
1100mm
1400mm
Stang diameter
mm
6 - 80
6 - 80
Kapasitet
mm
560
560
Raststykke (max)
-
-
Stangskifte (approx.)
sec
15
16
Fremfør hastighed
mm/sec
0-1500
0-1500
Retur hastighed
mm/sec
0-1500
0-1500
Strømkrav
Kw
2,0
2,0
Lufttryk
-
-
Vægt
Kg
500
600