308B

Lavet til dental fremstilling

Det meget kompakte 308B-bearbejdningscenter tilbyder ekstraordinære ydelsesniveauer takket være det geniale design. 308B gør det muligt at bearbejde komplekse dele af hårde materialer som titanium, kobolt-krom, keramik, zirconiumdioxid (ZrO2) eller ædle metaller, for blot at nævne nogle få.

Dette 5-aksede bearbejdningscenter tilbyder uovertruffen fleksibilitet, som også er i stand til bearbejdning fra stang eller i ét stykke tilstand. Det høje produktivitetsniveau sikres af de højtydende skæreforhold. Dens innovative design, der indeholder de højeste principper for mekanisk konstruktion, giver det en høj grad af stivhed.

Maskinens kompakte karakter og antallet af integrerede funktioner betyder, at den kan bruges i en række nye områder. Den brede vifte af muligheder, som 308B-maskinen giver takket være dens kompakte dimensioner, gør det til et ultrahøjtydende produktionsværktøj.

308B drager fordel af den nyeste teknologiske udvikling og Willemin-Macodels omfattende ekspertise inden for højpræcisionsbearbejdning fra stangmateriale og er perfekt til banebrydende industrier såsom urmager-, smykker-, medicinsk og dental sektor.

Drej din enhed til liggende (Landskab) for at se tabellen Specifikationer.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
308B
X / Y / Z
mm
160 / 110 / 150
Spindel hastighed
omdr./min
30.000
Power
Kw
5 kW / 7 kW
Interface
HSK-E32
Værktøjsholder
28
Spån til spån
sec.
10