301S2

Kompakt 3-4 akse fræser

301S2 er et 3- eller 4-akset bearbejdningscenter designet til at bearbejde flade emner. Den er meget kompakt og primært designet til fræsning med høj præcision og nyder godt af den nyeste teknologiske udvikling med sit geniale design, der sikrer, at den tilbyder ydeevne. Den kinematiske kæde er optimeret for at garantere en høj grad af stivhed mellem spidsen af ​​værktøjet og det emne, der skal bearbejdes. Den højtydende spindel, der er specielt udviklet til 301S2, tilbyder maksimal funktionalitet, mens den forbliver meget kompakt, og gør det muligt at nå fræsehastigheder på op til 60.000 omdr./min.

301S2-bearbejdningscentret har vist sig at være en yderst produktiv og robust produktionsenhed takket være dens fremragende stabilitet og holdbarheden af ​​dens egenskaber over tid. For større autonomi kan den kombineres med en robotcelle, der er perfekt integreret af Willemin-Macodel. For at imødekomme specifikke krav kan 301S2 tilpasses, og et stort udvalg af ekstraudstyr er tilgængeligt. Det kan fungere i ét stykke eller palleteringstilstand.

Garantien for, at høje tolerancer og høje krav til overfladefinish kan overholdes, er blot to af grundene til, at 301S2-bearbejdningscenter er den perfekte løsning til bearbejdning af emner med små dimensioner inden for de mest krævende, avancerede industrier.

Drej din enhed til liggende (Landskab) for at se tabellen Specifikationer.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
301S1
X / Y / Z
mm
270 / 120 / 220
Spindel hastighed
omdr./min
40.000
Power
Kw
6.8 kW / 8.5 kW
Interface
HSK-A32
Værktøjsholder
stk.
28
Spån til spån
sec.
10