Jens Thing bliver Tornos-CSO

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen. Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien ...
Schweiziske Tornos meddeler, at danske Jens Thing, der er hentet fra en direktørstilling ved Haas Automation Europe, og før det også havde ledende stillinger ved schweiziske Mikron, i starten af 2021 tiltræder som Chief Sales Officer, CSO, hos Tornos.

 

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.

Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien, 56-årige Jens Thing tiltræder som CSO, senest i starten af 2021, oplyser koncernen.

Interessen for teknologi, og herunder ikke mindst sammenhængende mellem Cad-/Cam-løsninger og effektiv metalbearbejdning har Jens Thing bragt med sig fra Danmark, men siden suppleret baggrunden med en MBA.

Jens Thing har således tidligere været i en schweizisk værktøjsmaskinproducents organisation. I årene fra 1994 til 2014 har ansættelserne således været i forskellige ledende, fortrinsvis salgsorienterede stillinger hos Mikron.

Fremadrettet gælder det altså salgsdirektør-stillingen ved Tornos, der har hovedsæde i Moutier.

Share:

More Posts

WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.
Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen …

Schweizisk innovation slår igennem hos Schaublin

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher. Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han …