Willemin Macodel hos WM-Machines

Nu kan WM-Machines også byde sig til på fræsesiden, meddeler indehaver Marcus Refsgaard-Schuhmacher, der på CNC-drejesiden i forvejen repræsenterer schweiziske Tornos og Schaublin, og pr. årsskiftet introducerer Willemin Macodel fra schweiziske Delémont.

 

Endnu et schweizisk CNC-maskinagentur bliver nu repræsenteret i Danmark, hvor WM-Machines pr. 1. januar 2021 er valgt som repræsentant for, side om side med repræsentationerne for ligeledes schweiziske Tornos og Schaublin.

Den danske repræsentant glæder sig over udvidelsen, der også åbner for salg af CNC-fræsning samt ikke mindst CNC Multitasking-maskiner, idet et af Willemin Macodels specialer netop er de kombinerede dreje-/fræsemaskiner, anfører indehaver af WM-Machines, Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Han fortæller videre, at han glæder sig til at præsentere de danske interesserede for løsningerne, der kan levere præcision i den øvre ende. Således er producentens maskiner udbredt til dental- og medicinalsektorerne i hjemlandet, såvel som på eksportmarkederne.

Share:

More Posts

WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.
Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen …

Jens Thing bliver Tornos-CSO.

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.
Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien …

Schweizisk innovation slår igennem hos Schaublin

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han …

Stabil 110′ er afløses af Schaublin 632Y

Schaublin har nu mulighed for at kunne levere efterfølgeren til sin mangeårige succes, den stabile og pålidelige Schablin 110.

Det er Schaublin 632Y, som med sine blot 2,4 kvadratmeter pladsforbrug vurderes at være …