Jens Thing bliver Tornos-CSO.

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen. Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien ...
UK – Schweiziske Tornos meddeler, at danske Jens Thing, der er hentet fra en direktørstilling ved Haas Automation Europe, og før det også havde ledende stillinger ved schweiziske Mikron, i starten af 2021 tiltræder som Chief Sales Officer, CSO, hos Tornos.

 

CNC-maskinfabrikanten Tornos Group, der i Danmark er repræsenteret ved WM Machines, får inden for det kommende halve år en dansker i koncerndirektionen.

Det sker, når den hidtidige direktør i Haas Automation Europe, der har hovedsæde i Belgien, 56-årige Jens Thing tiltræder som CSO, senest i starten af 2021, oplyser koncernen.

Interessen for teknologi, og herunder ikke mindst sammenhængende mellem Cad-/Cam-løsninger og effektiv metalbearbejdning har Jens Thing bragt med sig fra Danmark, men siden suppleret baggrunden med en MBA.

Jens Thing har således tidligere været i en schweizisk værktøjsmaskinproducents organisation. I årene fra 1994 til 2014 har ansættelserne således været i forskellige ledende, fortrinsvis salgsorienterede stillinger hos Mikron.

Fremadrettet gælder det altså salgsdirektør-stillingen ved Tornos, der har hovedsæde i Moutier.

Share:

More Posts

Willemin Macodel hos WM-Machines

Nu kan WM-Machines også byde sig til på fræsesiden, meddeler indehaver Marcus Refsgaard-Schuhmacher, der på CNC-drejesiden i forvejen repræsenterer schweiziske Tornos og Schaublin, og pr.

WM-Machines er nu med i DAMRC

Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.
Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen …

Schweizisk innovation slår igennem hos Schaublin

Det har på flere fronter været et travlt halvår for WM-Machines’ Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Sideløbende med at han siden årsskiftet har etableret en række kontakter på det danske marked, til brugere med interesse for Schaublin og Tornos, så skal han …

Stabil 110′ er afløses af Schaublin 632Y

Schaublin har nu mulighed for at kunne levere efterfølgeren til sin mangeårige succes, den stabile og pålidelige Schablin 110.

Det er Schaublin 632Y, som med sine blot 2,4 kvadratmeter pladsforbrug vurderes at være …